2021 var enda ett annerledes år for søndagsskolen på grunn av pandemien, men etter sommeren fikk vi startet opp med søndagsskole da restriksjonene endelig åpnet litt opp. Da hadde vi en Barnas dag, med tema «Gud er med» og historien om Elisa og tjenestegutten, sang og musikk samt presentasjon av grupper og ledere.


Det ble servert grillmat og siden var det poster med ulike aktiviteter for barna så som hinderløype, ansiktsmaling, hobby og tegning, hoppeslott, ballongfigurer, trolløype i skogen og godteriposer og annet.

Det var stor glede over å kunne komme sammen etter en såpass begrenset tid med pandemi.

2021 var et år hvor det sentralt ble bestemt at søndagsskolen skulle få ett ekstra løft. I BCC Oslo og Follo har vi fulgt opp dette med å sette fokus på å heve kvaliteten på søndagsskolen. Barna skal få engasjerende undervisning i en trygg ramme med dedikerte mentorer. Film, musikkfremføring, skuespill, og lek bidrar i økende grad til å gjøre Bibelens temaer og historier levende og relevante.

Mentorer prioriterer disse samlingene, slik at det er mulig å bli bedre kjent med de mange barn i hver gruppe.

Noe som har hatt stor betydning for å bedre kvalitet på søndagsskoleundervisningen er støtten vi får fra frivillige i BCC Oslo og Follo til alt det tekniske med lyd, lys og bilde. Hver søndags-skole har vi en teknisk ansvarlig som styrer alt av film, musikk, mikrofoner og lys.


Søndagsskolen besto i 2021 av ca. 270 barn, fordelt på følgende grupper:

  • Minibarna 4-6 år
  • 1.-3. klasse
  • 4.-6. klasse
  • Tweens, 7. klasse