Årets begivenheter 2017-09-11T12:37:10+02:00

Årets begivenheter 2016

Nyttårs konferanse

 
Året 2016 startet med nyttårskonferansen der det var oppbyggelse, fest og trivelige aktiviteter for både barn og ungdom.

Follo Travelgirls på Island – tur

69 jenter i alderen 13-36 år, fikk oppleve en storslått tur til Island i regi av ungdomsforeningen “Follo Travelgirls”, som er en del av Brunstad ungdomsklubb (BUK). 

Kvinnekonferanse

En helg hvert år avholdes det en kvinnekonferanse for jenter og damer fra 13 år og oppover. I år var det flere frivillige, både gutter og jenter fra Oslo og Follo som deltok i forberedelse av maten til festen lørdag kveld.

Syningrennet

I april arrangerte BKM sitt årlige skirenn, Syningrennet. Flere skientusiaster og tilskuere fra BKM Oslo og Follo og andre menigheter var samlet her til en helg fylt med sport, vinnerglede, oppbyggelse og moro.

Vårkonsert

BKM Oslo og Follo har stort fokus på musikk.Det arbeides mye for å tilrettelegge for et utviklende musikalsk  miljø i samarbeid med foreningen Make Music. Det ble derfor arrangert en vårkonsert på et søndagsmøte, hvor de musikkinteresserte fikk vist frem hva de har øvd på det siste halvåret.

Påskecamp

I 2015 ble det arrangert påskecamp på Oslofjord Convention Center for første gang. Dette viste seg å være en suksess som ble gjentatt i 2016 for ungdommer fra BKM-menigheter rundt om i verden. Påskecampen bestod av 5 dager med aktiviteter innenfor mange forskjellige interessegrupper. På kveldene ble det arrangert underholdning og oppbyggelse for alle deltakerne i storsalen. 

1.mai fest

Starten på sommerhalvåret ble også i år markert på “Arbeidernes internasjonale kampdag” ,den 1. mai, med en trivelig dag på Breivoll fylt med oppbyggelse, leker, mat og drikke. Ansiktsmaling for barna er alltid en suksess.

Avslutningsfest for trosopplæringen

Hvert år avholdes det en fest for årets 9. klasse- kull etter avsluttet bibelundervisning. I 2016 var det 27 ungdommer som ble feiret og fikk muligheten til å bekrefte sitt standpunkt og sin tro i nærvær av familie og venner.

16. mai

Kvelden før 17. mai ble det arrangert fest for ungdommen hvor de fikk oppleve samhold, trivsel, leker og underholdning.

17. mai

Etter de ulike skolenes arrangementer på 17.Mai, fortsatte feiringen på Breivoll med leker og aktiviteter for både barn og ungdom. Her kunne man også grille eller kjøpe seg mat, drikke, is og mye annet godt, som seg hør og bør på barnas festdag. 

St. Hans feiring

Enhver merkedag er en grunn for å komme sammen, og St. Hans er en ekstra hyggelig anledning.I 2016 ble den feiret med et kjempestort bål på Breivoll, etterfulgt av oppbyggelse, sang og musikk fra utescenen.

Breivollcup

Den første helgen i juni ble det for 5. år på rad arrangert en fotballcup på Breivoll i samarbeid med foreningen Xercize. Dette er det største fotballarrangementet for BKM som inkluderer alle BKM-menighetene i Norge, samt et par lag fra BKM-menigheter i England og Danmark. Her fikk ungdommer og barn i alderen 6-23 år oppleve skikkelig fotballglede kombinert med konkurranse og fest.

Kick-off for Togaksjonen

BKM Oslo og Follo er i gang med en større innsamlingsaksjon, og etter sommerkonferansen 2016 fikk denne navnet “togaksjonen”. Den 20 august var det kick-off for denne aksjonen i BKM Oslo og Follo. Denne dagen ble det lansert en tur til USA for hele menigheten dersom vi nådde 50 % av vårt innsamlingsmål innen jul! Dette kick-off møtet var en skikkelig inspirasjon for mange.

Guttehelg til Tronderøya

Det er godt å kunne samles i mindre grupper for å bygge samhold og gode relasjoner, og denne gangen var det gutter mellom 13-26 år som fikk være med på en helgetur til Tronderøya. Morsomme aktiviteter, god mat og oppbyggelse på den kristne tro, var noe av det som sto på planen for denne helgen.

Høstdag på Breivoll

I forbindelse med Halloween som har blitt en populær tradisjon også i Norden, ble det arrangert en høstdag på Breivoll for barna. Ansiktsmaling, skyte på blink, og til og med et spøkelseshus var noen av de aktivitetene man kunne prøve. Det var interessegruppen ” Follo Travelgirls” som arrangerte denne dagen, og overskuddet fra salget gikk til denne gruppen.

Velkomstfest for innflyttere

Det har etter hvert blitt en tradisjon med en velkomstfest hver høst, for å ønske nye innflyttere i menigheten velkommen i Oslo og Follo.

Konferanse for menn

Også i 2016 var det mange menn og gutter fra BKM Oslo og Follo som reiste til BCC for å delta i konferansen for menn. Dette er en inspirerende helg, med flere kristelige møter, fellesskap og trivsel.

Juleavslutning for Aktivitetsklubben og søndagsskolen

Aktivitetsklubben og søndagsskolen er opprettet for å nå inn til de aller yngste, og sikre deres trivsel. Det er derfor naturlig at de får en verdig juleavslutning. Denne avholdes på Breivoll med en liten julekonsert, ansiktsmaling og ulike aktiviteter.

Julebord ungdommen

Også i 2016 ble det arrangert et eget julebord for ungdommer i BKM Oslo og Follo som inneholdt et kristelig ungdomsmøte, humorinnslag, leker, konkurranser og mye god mat. Julebordet er med på å skape samhold og sees på som et av årets høydepunkt for ungdommene.

Julebord menigheten

Hvert år avholdes det et eget julebord for hele BKM Oslo og Follo hovedsakelig for de voksne og eldre. Dette er en fin anledning til å samles om våre felles mål. Dette året var det spesielt fokus på USA-turen som går av stabelen i juni 2017, og temaet bar preg av dette, både på leker, konkurranser, pynt og programledere.