“Teltfesten” –  Årets største samarbeidsprosjekt

På sommerkonferansen 2015 arrangerte BKM Oslo og Follo sammen med BKM Østfold en historisk event på Brunstad Konferansesenter. En sommerfest i et sirkustelt med plass til nesten 5000 festdeltakere for å feire at mange av lokalmenighetene worldwide hadde nådd høye individuelle mål i forbindelse med prosjektet Golden Heart. Du kan lese om Golden Heart i BCCs årsrapport for 2014 her.

Festen skulle være noe helt ekstra, noe den også ble takket være den enorme innsatsen fra alle de frivillige som var hjalp til.  Det enorme teltet som ble satt opp på den kommende fotballbanen ved Oslofjord Convention Center var i seg selv imponerende. Her ble det servert en velsmakende treretters, samt førsteklasses underholdning med flotte konsertinnslag, filmer og dans.

telt dans

Festen beviste på mange måter hvor stor bærekraft vi har når vi løfter sammen. Festmenyen ble servert til 4500 mennesker på under en time. Flere måneders arbeid gav resultater.  Fagfolk innen mat, media, musikk og logistikk jobbet energisk for å sørge for en uforglemmelig opplevelse. Behovet for frivillige var størst under forberedelsene. Stort sett alle som ønsket, fikk tildelt en oppgave og var med til å bidro etter evne.

mat

En stor andel av ungdommene som bidro i festen fikk drive med noe de liker å gjøre. Alt fra dans, korsang, orkester, film eller dekorasjon bidro til mestringsfølelse og kreativitet blant de unge. Ettersom prosjektet var et samarbeid med BKM Østfold gav dette en fin mulighet til å bygge fellesskapet mellom disse menighetene.

BKM Oslo og Follo er derfor både stolte og glade for at vi kunne være vertskap for en så stor og vellykket begivenhet.

telt 4