Årets Høydepunkter

Tidslinjen nedenfor er et utvalg av årets store begivenheter i BKM Oslo og Follo. Den vanlige virksomheten med ukentlige og månedlige aktiviteter er ikke tatt med.

Nyttårskonferanse

nyttår

På årets nyttårskonferanse var over 9000 personer samlet fra både inn- og utland, herav også mange deltakere fra BKM Oslo og Follo. Det var også en ekstraordinær feiring av 70-årsdagen til menighetsleder Kåre J. Smith.

LAN

lan pro

Helgen 16.-18. januar var årets høydepunkt for de over 150 spillinteresserte ungdommene i BKM Oslo og Follo.

Vinterdag på Breivoll

aktivitetsdag snøaktivitetsdag

Vinterdagen på Breivoll er en attraktiv begivenhet, der små og store samles med ski og akebrett for en dag i snøen.

Jentetur til Lofoten

Lofoten tur

19 jenter dro på opplevelsestur til Lofoten, der de bl.a. kjørte RIB-båter sammen med deltakerne i årets VM i skreifiske. Jentene var medlemmer av en av de samarbeidende ungdomsforeningene til BKM Oslo og Follo: “Adventure”.

Kvinnekonferanse på Brunstad

kvinne konferanse.jpg 2

Mange både unge og eldre kvinner fra BKM Oslo og Follo deltok på årets kvinnekonferanse på Brunstad, som hvert år avholdes en helg rundt den internasjonale kvinnedagen 8. mars.

Syningrennet

synningrennetSyningrennet er BKMs årlige skirenn på Golsfjellet i Hallingdal, der flere skientusiaster fra BKM – Oslo og Follo har sikret seg mange medaljer i årenes løp.

Påskecamp på Brunstad

påskecamp hockeycamp btv

Den siste uken i mars skjedde det noe helt nytt i menighetens historie: Omtrent 2400 ungdommer var samlet på Brunstad før påskekonferansen for å gjøre aktiviteter sammen og utvikle seg innenfor ulike interessefelter. Det var flere turneringer, utstillinger og konkurranser. Dette ble en kjempesuksess som helt sikkert vil bli gjentatt. BKM Oslo og Follo var godt representert i de ulike gruppene.

1. mai – Arbeidernes dag

1. mai

Dette er alltid en kjærkommen markering, som i BKM Oslo og Follo betyr sesongens første familiedag på Breivoll. I år var det, i tillegg til oppbyggelsen og fine vårsanger, også arrangert en kanonballturnering, som engasjerte både små og store.

Avslutningsfest for trosopplæring

lesefest

Syogtyve 15-åringer feiret, sammen med familie og venner, at de nå trer inn i voksenlivet. De har samtidig fått med seg et halvt år med opplæring i Bibelen, med utgangspunkt i menighetens tro og lære.

Ungdomssamling 16. mai

16. mai

Denne kvelden var det samling for ungdommen på Breivoll, som ble avsluttet med sportslige aktiviteter i Vinterbro ishall.

17. mai feiring

musikk 17. maibarn 17 mai

Landets merkedager står høyt for alle medlemmene i BKM og vi benytter gjerne slike anledningene til å komme sammen til både trivsel og oppbyggelse av vår kristne tro.

Pinsekonferanse i Jerusalem

jerusalem

Rundt 1200 personer fra hele verden kom sammen til pinsestevne på Kedma Gardens utenfor Jerusalem. Blant disse var det også mange forventningsfulle medlemmer fra BKM Oslo og Follo som fikk oppleve de historiske stedene på nært hold.

Årets store fotballturnering: “Breivoll – cup”

Bv cup stemning

Den første helgen i juni ble det avholdt fotballturnering på Breivoll. Et arrangement som engasjerte mange 100-talls barn, foreldre og andre frivillige.  Her ble det spilt kamper mot diverse byer i hele Norge, og til og med noen internasjonale mot Danmark og England. Stemningen og spillegleden var på topp.

80-årsjubileum

Jubileum

Den 18. juni ble en sprek 80-åring feiret sammen med flere venner fra BKM Oslo og Follo. Det er ikke den eneste festlige anledningen som medlemmene har delt i 2015. Dette året har det vært ikke mindre enn 7 bryllup foruten jubileer og begravelser.

Sankthans

IRTV312J.jpg st hans

Midtsommerfeiringen byr hvert år på en stemningsfull og hyggelig kveld for hele familien på Breivoll.

Sommerkonferanse og teltfest

telt 3

I I år var sommerkonferansen på Brunstad ekstra begivenhetsrik for medlemmene i BKM Oslo og Follo. Flere var nemlig med i arbeidet som verter for en uforglemmelig sommerfest. Les mer her.

Velkomstfest for innflyttere

Velkomstfest

Innflytterne til BKM Oslo og Follo ble også i 2015 bedt hjertelig velkommen med en velkomstfest på Glenne gård.

Konferanse for menn

ingress

Flere tusen både unge og eldre menn, og her iblant mange fra BKM Oslo og Follo, kom sammen på Brunstad en helg i oktober for å oppmuntre hverandre i den kristne tro.

Høstdag for barna

høstdag 2

I forbindelse med Halloween, som etterhvert har blitt en stor begivenhet også for norske barn, ble det avholdt en felles høstdag på Breivoll med forskjellige aktiviteter for barna. Det så ut som en slik dag kan bli en gjentakende suksess.

Bryllup

brudepar

Dette året har det vært ikke mindre enn 7 vakre bryllup blant medlemmene i BKM Oslo og Follo.  Årets siste bryllupsfest var den 21. november.

Juleavslutning for AK og søndagsskolen

konsert

På årets juleavslutning ble det avholdt en “minikonsert” der de vakre julesangene ble spilt og sunget av barna selv.

Ungdommens julebord

ungdommens julebord

Forventningene blir alltid innfridd på ungdommens julebord, ikke minst hva  underholdningen gjelder, som dette året var inspirert av TV2s “Senkveld med Thomas og Harald”.

Julebord for voksne

julebord

Det var god stemning rundt bordene på årets siste sammenkomst der alle tradisjoner ble holdt i hevd, både når det gjelder julemat, julens sanger og julelotteriet.