ingress

Nyttår

Året ble skutt i gang på det tradisjonelle nyttårsstevnet på Brunstad der flere venner fra BKM Oslo og Follo deltok.

Lan

En helg i januar var 70 datainteresserte gutter samlet til det årlige LANet på lokalet på Ryen.

oslo_lanet-9oslo_lanet-4

Tur til Norefjell

En vinterdag i mars dro mange ungdommer mellom 13 og 36 år på skitur til Norefjellet og  boltret seg på ski og snowboard i bakken. Dagen ble avsluttet med et festmåltid og felles oppbyggelse på Ryen.

skiskitur

Konferanse for kvinner

De fleste jenter og kvinner samlet seg på Brunstad til internasjonal kvinnekonferanse helgen den 8. mars.

5IMG_1737

Hockey tur til Finland

I BKM Oslo og Follo er ishockey en populær sport. Flere av barna og de unge spiller organisert, gjennom den samarbeidende organisasjonen Xercize Zport. En helg i mars dro en hel gjeng junior og senior hockeyspillere på en treningstur til vennskapslaget i Finland.

avreise10

Syningrennet

Den årlige skifesten foregikk også i år på Syningen i Hallingdal og arrangeres av menigheten nasjonalt. Her deltok mange spreke skientusiaster.

untitled

Arbeidernes dag

Arbeidernes internasjonale kampdag (1. mai) ble tradisjonen tro feiret med en aktivitetsdag på Breivoll  for hele familien. Samtidig ble sommersesongen ønsket velkommen. Arrangementet inneholdt bl.a. oppbyggelige taler, musikkinnslag og leker for barna.

006

Ungdomsfest

16. mai ble det arrangert en skikkelig festkveld for ungdommen, som takk for innsatsen i forbindelse med menighetens Golden Heart prosjekt. Dagen bød på blant annet “gode gammeldagse” leker, foruten en strålende servering.

b11

17. mai

17. mai ble selvfølgelig også i år feiret på Breivoll, denne gangen i lag med en gjeng ville pirater, til stor begeistring for barna.

17 mai17

Avslutning for trosopplæring

29 ungdommer på 15 år avsluttet et halvt år med bibelundervisning og var dermed hovedpersoner for en fest på Ryen der de ble feiret blant venner og familie.

lesefest

Tur til Malaga

En av de mer sjeldne begivenheter som fant sted i 2014 var da ca. 80 av de voksne medlemmene fikk mulighet til å melde seg på en tur som gikk til et menighetssenter i Malaga i Spania. Ofte arrangeres det turer og reiser for de unge, men denne gangen var det flere foreldre og ektepar som fikk muligheten til å reise i sammen. Dette ble en stor suksess.

hotel_fuerte_esteponamalaga-3

Fotballturnering

Xercize Zport er en kristen idrettsforening for barn, der flere barn og unge  i BKM Oslo og Follo spiller organisert fotball. Den første helgen i juni, avholdt Xercise Zport et arrangement som engasjerte mange, nemlig årets fotballturnering på Breivoll. 102 lag fra 17 byer var representert i Oslofjordligaen, som er en av årets helt store begivenheter med fellesskap og trivsel for både spillere, foreldre, søsken og andre interesserte

5768

St. Hans aften

St. Hans aften ble også dette året en stemningsfull begivenhet, på tross av myndighetenes forbud mot å tenne bål, da det var ekstra tørt i år. Med sang og leker var trivselen på topp.

untitled.png2untitled

Sommerkonferanse

De internasjonale sommerkonferansene som avholdes på Brunstad både i juli og august er årets høydepunkt for de fleste. Her samles vi med kjente og ukjente fra inn og utland til oppbyggelse i troen og mange trivelige arrangementer i løpet av sommeren.

sommer

Aktivitetsklubbens gutte og jenteturer

Overnattingsturer for gutte – og jentegrupper arrangert av Aktivitetsklubben, gikk bl.a. til Sørlandet og Hønefoss samt Torsteinslotta i Hallingdal, og bød på minnerike opplevelse i lune sensommerdager.

aktur høst 2014-29torsteinslotta_2014-21

Ungdomstur til Sveits og Italia

Ungdomstur til Sveits og Italia i høstferien for unge under 24 år

venezia-gutter

Konferanse for menn

Den årlige internasjonale konferansen for menn ble avholdt på Brunstad i oktober med mange deltakere fra BKM Oslo/Follo

14_10_broedrestevnet_1914_10_broedrestevnet_24

Innflytter kveld

Da det stadig er mange nye innflyttere til hovedstadsområdet, ble det i oktober arrangert en felles velkomstkveld for de nye i BKM Oslo og Follo.

innflytterfest-22

70-årsjubileum

En helg i november leide menigheten i BKM Oslo og Follo Brunstad konferansesenter for å feire 70-årsdagen for vår forstander gjennom mange år. Det ble en festlig feiring for både store og små, med tre retters middag og mange flotte innslag bl.a. ble det fremført en selvskrevet gospel medley av rundt 400 barn og ungdommer.

dorothy-6

 

Julemarked

Aktivitetsklubben og søndagsskolen  arrangerte  i fellesskap et koselig julemarked for barna i desember

dsc_2634dsc_2660

Julebord

Seniorene hadde sitt eget julebord, og det samme gjaldt ungdommen, som ble innbudt til Galla på Ryen.

senior-21-of-26julebord sang

Felles julebord for hele menigheten ble avholdt i slutten av desember med god mat, underholdning og konkurranser.

servitørerjulebord-52